Tarifes

A continuació us llistem altres serveis que us oferim juntament amb les tarifes corresponents (tots els preus inclouen l’IVA):

PÍCNIC

Si voleu venir a fer un pícnic teniu dues opcions: portar-vos el menjar preparat de casa o bé venir a cuinar-lo a les nostres barbacoes o paellers. En tots dos casos hi ha un cost de 2,5 € per persona.

En cas de que vulgueu preparar-vos el menjar a Les 3 Flors, aquestes són les tarifes del que us oferim:

  • Preu barbacoa (inclou carbó i graelles) → 15 €
  • Preu paeller (inclou paella i gas butà)  → 15 €

Per motius de seguretat no es podrà utilitzar carbó portat de fora, per això el preu inclou tant el carbó com les graelles que nosaltres us facilitarem.

MENÚS

Si voleu venir i gaudir d’un bon àpat envoltats de natura sense preocupar-vos de preparar res us oferim dos menús amb els que us en llepareu els dits! (reserva prèvia necessària). Trobareu en què consisteixen els menús i el preu corresponent a l’apartat: Menús.

ANIVERSARIS

Si estàs pensant en celebrar l’aniversari dels petits de casa d’una manera diferent, a Les 3 Flors tenim la solució! Per veure-la només cal que vagis a l’apartat Aniversaris.

BAR

Vols venir a prendre alguna cosa mentre els nens s’ho passen bé a la zona de jocs, o simplement a gaudir de la tranquil·litat de l’entorn i desconnectar?

APARCAMENT

L’aparcament és GRATUÏT!