On som?

Al terme municipal de Sils, comarca de la Selva. A continuació us indiquem com arribar amb diferents mitjans de transport:

Com arribar amb tren

En el cas d’arribar amb tren a l’estació de Sils, us hem descrit el recorregut des d’aquesta fins al Picnic Les 3 Flors. Ho hem acompanyat d’un mapa i fotos perquè us feu una idea de com és el recorregut. Ho trobareu tot en el següent enllaç: Com arribar des de l’estació de tren de Sils.

Com arribar amb cotxe

Si veniu des de Barcelona:

Si veniu des de Barcelona per l’autopista AP-7 heu d’agafar la sortida 9A-9B direcció Sils. Seguiu la nova Autovia A-2 direcció Girona i sortiu per la primera sortida, la número 694 (direcció Vial de Servi). Entreu a la rotonda on hi veureu una gasolinera BP i soritu pel Vial de Servei, paral·lel a l’autovia. A 1500m d’aquest vial de servei trobareu el Pícnic Les 3 Flors.

Si veniu des de Girona:

Si veniu des de Girona per la nova Autovia A-2 direcció Barcelona, heu d’agafar la sortida 694 (direcció Vial de Servei). Entreu a la rotonda on hi veureu una gasolinera BP i soritu pel Vial de Servei, paral·lel a l’autovia. A 1500m d’aquest vial de servei trobareu el Pícnic Les 3 Flors.

Si voleu fer servir el GPS, us recomanem que introduïu les següents coordenades ja que condueixen just a l’entrada de Les 3 Flors: 41.789310, 2.756304

Degut a que les carreteres a Google Maps no estan actualitzades, us recomanem seguir les nostres indicacions!

Mapa: